ЕФТОВ ЗА КАНАЛ 5 : СТАВОТ НЕ ПО СЕКОЈА ЦЕНА ВО ЕУ И НАТО Е ВСУШНОСТ АЛИБИ ДЕКА НЕ САКАТЕ ДА ОДИТЕ ВО ЕУ И НАТО

0
514

Ние како држава сакаме да одиме во ЕУ и НАТО, но не по секоја цена нели? И кога ќе ги прашате луѓето која цена вие сте подговтени да ја платите за влез во ЕУ и НАТО тие не знаат да ви одговорат.

Меѓутоа ,,НЕ ПО СЕКОЈА ЦЕНА ВО ЕУ И НАТО” е алиби за вие всушност да не сакате да одите во ЕУ и НАТО.

Васко Ефтов во емисијата на Канал 5 во ,,Само вистина”.