ЕФТОВ: ДА ПАДНЕШЕ ДРОНОТ 50 МЕТРА ПОДЕСНО ВО СТУДЕНТСКИОТ ДОМ ВО ЗАГРЕБ, ЌЕ ЗАГИНЕА 10 – 20 СТУДЕНТИ И СЕГА ЌЕ БЕВМЕ ПРЕД ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА

0
462

– За среќа дронот се заби во брегот на реката Сава пред Загреб за малце го промаши студентскиот дом, да влеташе таму сега ќе имавме загинати дузина студенти и ќе бевме на прагот на трета светска војна. Мораме да бидеме медиски спремни за да се бориме со руската пропаганда, се плашам дека не сме доволно силни да се браниме од тие манипуалции.

Васко ЕФтов во најновата емисија ,,Во центар”.