ЕФТОВ: ВАКОВ ОПРАВДАН МАСАКАР НА ЛАТАС НЕМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ АКО ВМРО ДПМНЕ БЕШЕ НА ВЛАСТ, ЌЕ ГО ЗАШТИТЕА

0
846
  • Ваков оправдан масакар на Латас немаше да се случи ако ВМРО-ДПМНЕ беше на власт, ќе го заштитеа.

Васко Ефтов во емисијата ,,Во Центар”