ЕФТОВ БРУТАЛЕН: МИЦКОВСКИ Е ПОЛИТИЧКИ ШУТРАК, ЖЕНА МУ ДА ГО ЗАТВОРИ ДОМА 6 МЕСЕЦА, ВМРО ДПМНЕ ЌЕ ДОЈДЕ НА ВЛАСТ!

0
588

– Политички шутрак е Мицковски, наместо да бега од темата 27-ми април он фатил темата да ја вади од нафталин па дури ја споредува и онаа жена со скафандер дојдена да изгласа плати на 60 000 работници он ја споредува со терористите како Игор Југ и Нинџа, па овој човек жена му да го затвори 6 месеци дома да не дава изјави, ВМРО ДПМНЕ ќе дојде на власт! Заедно со него да ги затворат и Илче Гебелс, Ацо Николовски и Антонио Милошоски да им даваат храна и вода и 6 месеци да не ги видиме, ќе дојде ВМРО ДПМНЕ на власт по автоматизам.

Брутална изјава на Васко Ефтов во најновата емисија ,,Во центар”.