ЕУ амбасадорот Аиво Орав ги исплеска како мали деца и ги посрамоти пред цела јавност министрите Владо Пешевски и Веле Самак во Холидеј Ин: Предизвик пред нас е јавноста и граѓаните повторно да имаат доверба во државните институции!!!

0
574

aivo hipo orav hipo tekst