ЕПСКО ФОТО: ЕДЕН ОД ЛУДАЦИТЕ НА ТРАМП ЈА УКРАДЕ ГОВОРНИЦАТА ОД КОНГРЕСОТ И СИ ЈА ОДНЕСЕ ДОМА

0
1165

Какво легендарно фото е ова само, меѓу најшеруваните од вчерашните немили настани во американскиот конгрес…

Една од најдобрите репортажи ги има британската ИТВ: