(ЕПСКА ФОТОГРАФИЈА) НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ КУРТОН ДЕНЕСКА : ДОДЕКА ЗАЕВ ВЛЕГУВА ВО ВИЛАТА НА ВОДНО ПО МАНДАТОТ КАЈ ХОРХЕ, САРМА ДРЕМЕ КО СКИСНАТ!

0
10149

Додека Зоран Заев оди по мандатот куртонот Сарма дреме надвор пред вилата на Водно гледајќи го како влегува во неа. Не е лесно денес да си куртон, да немаш моќ во судството, да немаш информации од прва рака и да му се обраќаат на премиерот со ТИ.sarma-vodno