ЕНИГМА: КАКО Е МОЖНО ОВАА ЖЕНА ДА Е ТОЛКУ НЕГУВАНА И СРЕДЕНА А СО МОЗОКОТ ДА Е ВО СРЕДЕН ВЕК?!

0
1262

Ај некои селани неписмени што пасат овци од утро до самрак што се далеку од цивилизација, но оваа жена има интернет, пристап до библиотеки, веројатно е и образована и да не верува дека има епидемија, да мисли дека вакцините се штетни наместо користи за општеството, да мисли дека 5Г е опасност за луѓето а во рацете држи безжичен микрофон кој зрачи 10 пати повеќе од 5Г антена, како е тоа можно?!?!

Како е можно урбани негувани луѓе да се толку глупи, каков е овој нов феномен на денешницата?!?! Лажните вести, теориите на заговор, мрзливоста, некогаш и менталните болести прават да луѓе во 21-ви век кога сите информации се на дланка со мозокот да се во среден век кога се палеле жени на клади заради наводно вештерство?!?!