ЕНЕ ЌЕ МУ ПОЕ ПЕСМУ : МАКСО ЈА ЗАВРШИ РЕКОНСТРУКЦИЈАТА ВО ОУ БАЈРАМ ШАБАНИ ВО КУМАНОВО

0
240
Завршена е замена на прозорци, обнова на фасада и реконструкција на кров на фискултурна сала во ОУ “Бајрам Шабани” Куманово, проект во реализација од страна на Министерство за образование и наука.
Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.