ЕНЕС ИБРАХИМ : БРАЌА ТОРБЕШИ, ЈА ИМАТЕ МОЈАТА ПОДДРШКА!

0
847

Деновиве кога уставните измени се сѐ поактуелни, а со тоа се дебатира кои ќе бидат дел од Преамбулата на Уставот, сакам јасно да им изразам поддршка на браќата Торбеши и да укажам дека немаме никаков проблем со универзалните права на граѓаните кои се чувствуваат и се декларираат како Торбеши да бидат дел од Преамбулата.