ЕМИСИЈАТА ОПУШТЕНО ЈА ПРЕКИНАВ КОГА НА СИТЕЛ МИ ЗАБРАНИЈА ВИЦ ЗА ХОРХЕ ИВАНОВ

0
656

  • Тони Михајловски во подкастот на ,,Бомбакис” одговори за прекнот на емисијата ,,Опуштено” кога на Сител раскажа виц за Хорхе па потоа тоа му го забранија.