Емилија Лазаревска: Многу се лесни на „ороз” некои наши сограѓани и мои колеги

0
1274

Ццц!

Многу се лесни на „ороз” некои наши сограѓани и мои колеги. Око за око, заб за заб. Значи, треба да бидеме исти како тие што намерно прегазуваат, убиваат, тепаат.

Но, не ме чуди. Многумина колеа, бесеа на плоштад и расчеречуваа и кога гинеа млади луѓе и деца од невнимателност, за жал. Недај боже никому ваква трагедија.

Искрено сочувствувам, но не подржувам народен суд! Секој да добие казна според стореното и каква што заслужил. Во спротивно, пропагираме и подржуваме анархија и крвна одмазда!

Фејсбук статус на Емилија Лазаревска