ЕКС РАКОМЕТНАТА ЛЕГЕНДА ТОМЕ ПЕТРЕСКИ Е НОВИОТ ТРЕНЕР НА ЖЕНСКИОТ РАКОМЕТЕН КЛУБ ВО ФРАНЦУСКИ КАН

0
1068

Ракометната легенда на Македонија, прилепчанецот Томе Петрески стана новиот тренер на женскиот ракометен клуб во Кан за новата 2021 – 2022 сезона.

Томе Петрески од неодамна се стекна со највисоката ракометна титула во менаџирање мастер титула со што практично си го обезбеди патот кон успехот на ракометни тренери.