ЕКСПЛОЗИЈА НА ФЕЈСБУК СТРАНАТА ОД ВМРО-ДПМНЕ, членството се побуни против раководството, се бараат оставки од Грујо и пратениците, СЕ БАРААТ ВИНОВНИЦИ ЗА ИСПОАПСЕНИТЕ ВМРОВЦИ!

0
4270

Членови на ВМРО-ДПМНЕ и демонстранти, учесници на протестите на иницијативата „За заедничка Македонија“ го изразуваат своето незадоволството од официјалното преземање на кабинетот на претседателот на Собранието од страна на Талат Џафери.

Тие се револтирани и на раководството на ВМРО-ДПМНЕ, и на водачите на протестите.

Еве дел од коментарите на Фејсбук страницата на ВМРО-ДПМНЕ:

001-1 003-1 002-1 9438949832-1 004-1

Слични коментари има и кај Борис Дамовски, еден од официјалните организатори на протестите:

005-1 006-1 433433

Дополнето:

Слични коментари го дочеаа и Фејсбук статусот на Никола Груевски:

8349834 9843894334