(ЕКСЛУЗИВНО ВИДЕО) ОВА Е семејствoто Талевски како ждере смоки за наградната игра на Витаминка за ,,Стобиранка”

0
4775

Редакцијата на ,,Народен Глас” дојде до ексклузивно видео од припремите на семејството Талевски од улица Осло во Скопје како ждере смоки за наградната игра на ,,Витаминка” за ,,Стобиранка”.