ЕКСЛУЗИВНО ВИДЕО: Во јавноста протече снимка од приемниот испит за судии и јавни обвинители, кој се спроведува во канцеларијата на шефот на ДБК!

0
891

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=CQzGFYib6Dg[/youtube]