ЕКСКЛУЗИВ.МК, КУРОТ ДА МУ ГО ЈАДИТЕ НА АЛЕКСАНДАР КИРАЦОВСКИ КОПИЛИЊА РЕЖИМСКИ

0
3543

Провладините порталчина (во заминување) со цел да ја спасат хулиганската банда од затвор не бираат ниту средства ,а ниту мислат со свои глави, туку објавуваат она што ќе му сервираат од центарот за лаги на ДПМНЕ.Порталот exclusive.mk,со најнова глупост од агитропот на ДПМНЕ и хулиганската банда овој пат на мета им дојде Александар Кирацовски??!

Според овој провладин портал Кирацовски излегол без огрбнатинка,и дека се оградувал од политиката на Зоран Заев?? Вакви глупости можат да излезат само од кујната на ХУЛИГАНИТЕ.Кирацовски за цело време беше рамо до рамо до Зоран Заев и неговите колеги пратеници,и не е точно дека истиот не е повреден.

Останува да видеме која ќе биде следната глупост на порталите под контрола на шампитите?!

Извор : ОхридСкај