ЕКСКЛУЗИВНО – УШТЕ ЕДНА КАПИТУЛАЦИЈА НА ГРУЕВСКИ : Фамилијата полека ја гаси СГС, агенција која изминативе години набилда 1000 вработени под оружје и ги зема сите државни објекти за обезбедување!

0
571

Уште една капитулација на режимот и фамилијата на власт! Дознаваме дека под притисок на странците, Груевски и Мијалков решиле полека да ја гасат агенцијата СГС која изминативе години ги зема сите државни и приватни големи фирми за обезбедување, тука вклучително ЕВН, сите трговски центри, банки, јавни објекти и патарини, споменици, влаини објекти и што ли уште не!

Дознаваме дека овие месеци после објавувањето на бомбите , СГС почнала да ги губи тендерите и договорите за обезбедување, очигледно е дека странците успеале да издејствуваат оваа паравоена партиска формација да биде уапсена!

sgs

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=_1g2wh3msRU[/youtube]