ЕКСКЛУЗИВНО : Тајната служба на Грујо или т.н. летала на Мијалков од снимките во бомбите на Заев биле МИ-6 на Дејвид Камерун ?!?!

0
725

Еве,како ДПМНЕ го замајува своето членство за “странските служби”, зошто ДПМНЕ јавно не каже која е странската служба?! Од она што ние го дознаваме околу целата оваа фарса на Грујо и странските служби е тоа дека не само што не биле странски служби туку тоа било никој друг освен МИ-6, но не објавувале сега за да не му наштетат на Дејвид Камерун пред избор, но и на неговата партијата како наводно блиска до ДПМНЕ!

image-11-for-editorial-pics-29-june-2011-gallery-988086567

Давид Камерун и Орце Камчев се блиски еден со друг така што по таа линија додека Камерон беше опозиционер пишувал текстови за Македонија во позитивен контекст, секако во однос на релациите кои што Британија ги имала со Грција застанувајќи во одбрана на Македонија нарекувајки ја Грција поранешна отоманска Република Грција. Сега Грујо го лаже членството дека се тоа странски служби во аудио снимките на Заев а уствари тоа е Ми-6-ка, но не го објавува тоа за да не му наштети на Камерун на изборите кои што ќе се одржат во Мај оваа година а МИ6-ките имаат задача да ја прикажат Македонија како дувло на странски служби и да ја помагаат пропагандата на Грујо и Мијалков.

Орце Камчев е линкот преку Камерон, а на тоа се надоврзува и Грујо..Инаку како што дознаваме англичаните се жестоко против Грујо од 2009 па се до денес, но до пред 1 година немаа поддршка од Мерхел, која немаше интерес за Македонија, односно ја оставаше како интересна зона на Ердоган, така што британскиот амбасадор прв се заложи за техничка влада во Македонија, но пред две недели во одредени кругови кажал дека Грујо и неговата банда на клептомани се готови,спржени, срозени, згазени, смачкани!