ЕКСКЛУЗИВНО: Никола Тодоров, Илија Димовски и Никола Поповски уловени на аеродромот во Љубљана, изгледа тие ќе бидат преговарачите за ДПМНЕ на договорените преговори во Брисел!

0
883

На овие тројца мунгоси изгледа им падна честа да ја договорат капитулацијата на ВМРО ДПМНЕ во Брисел. Ајде сречан вам пут у неповрати жели цела редакакција на Народен Глас!

banda