ЕКСКЛУЗИВНО : НАРОДЕН ГЛАС ДОЈДЕ ДО ЕКСКЛУЗИВНА ФОТОГРАФИЈА ОД КОНГРЕСОТ НА ВМРО-ДПМНЕ, УЛОВЕН ГЛАСАЧ ПРОТИВ ГРУЈО, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО ГО ТЕГНЕ НАДВОР ОД САЛАТА!

0
631

dok-janjad-pase-travu-mama-ovca-vozi-motor-504x335-20090415-20101019011600-188075