ЕКСКЛУЗИВНО: МИЦКО НЕ МУ ДОЛЖИ НА ГРУЈО САМО ЗА ЛИДЕРСКОТО МЕСТО ВО ВМРО ДПМНЕ, ТУКУ И ЗА ПРВОТО ВРАБОТУВАЊЕ ВО ЖИВОТОТ!

0
924

Ако Христијан Мицковски бил најдобар студент на Машинскиот факултет во 2001 година според најавата на Канал 5 ТВ за дуелот во вторник, и ако според неговата официјална биографија останал веднаш асистент таму, кај татко му нормално, знаете ли кој му дал согласност за вработување на неопределено време?

Формално-правно тоа бил бил тогашниот Министер за финансии, а ни помалку ни повеќе, тоа бил Никола Груевски!

Поголемиот дел од најдобрите студенти ја немале таа среќа. Понатаму Вие мислете…