ЕКСКЛУЗИВНО: МАН ЈА ИЗБРАЛЕ ИВОНА ЗАТОА ШТО САКАЛЕ ДА НОСАТ ГАЌИ ОД 500 ЕВРА!

0
2679

Уредничката на ТВ Сител, Ивона Талевска, вчера беше назначена за нова претседателка на Македонската асоцијација на новинари и најави дека ќе се залага за стандарди во новинарството, правна и социјална заштита. Талевска вели дека ќе се залага за независен јавен сервис, а истовремено ќе го чисти пазарот од, како што рече, надри портали, кои го уништувале стандардот во новинарството, а го ситнеле и маркетинг-колачот.