ЕКСКЛУЗИВНО : КООРДИНАТОРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ОД ПРИЛЕП, ПЕТАР РИСТЕСКИ ВО ЦЕНТАРОТ НА ПРИЛЕП ПРЕДИЗВИКАЛ ТЕПАЧКА ПРИ ШТО БИЛ ПРИВЕДЕН НА ИНФОРМАТИВЕН РАЗГОВОР ВО МВР?!?!

0
3802

Редакцијата на ,,Народен Глас” дојде до информација од страна на вработени во МВР дека координаторот на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп, Петар Ристески во центарот на градот предизвикал тепачка и инцидент.

Според информациите со кои располага нашата редакција станува збор за стоматологот Бисеркоски со кого започнале вербална расправија а потоа стигнало до инцидент и физичка пресметка.

Од страна на МВР сеуште нема официјална информација околу овој инцидент. Повеќе информации во врска со оваа демохристијанска тепачка утре.