Кекеновски и Шекеринска вечерва на Ал Џезира Балканс, Јанкулоска ја одбила поканата

0
582

Во вечерашната емисија „Контекст“ за политичката криза во Македонија ќе дебатираат Јове Кекеновски и Радмила Шекеринска. Како што стои во најавата за вечерашната емисија, покана била испратена и до власта, односно до министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, но таа ја одбила поканата. Почетокот на емисијата е во 21:30 часот.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=dc28oaKHfGw[/youtube]