ЕКСКЛУЗИВНО : Како мајката на Никола Груевски, Надежда Груевска СТУТКА четири стана во воениот конфликт во 2001-ва година

0
5692

На фејсбук профилот на Боби Илиевски се објавени доументи со кои преку јавното претпријатие за стопанисување со станбен и деловен простор на Република Македонија и е овозможено на мајката на екс премиерот Никола Груевски, Надежда Груевска да стане сопственичка на четири стана во Скопје и тоа за време на воениот конфликт во 2001-ва година.

Кликнете на фотографиите за поголема верзија

17952503_1309742899079499_6171458769533905381_n 17861612_1309743315746124_2684253009699799591_n 17862665_1309744055746050_3146139886835834102_n 17861444_1309744739079315_8331225846077496788_n 17883612_1309745879079201_5209865621847145932_n 17903835_1309746385745817_1809412267919369354_n 17903887_1309746825745773_7559693516846427983_n