ЕКСКЛУЗИВНО: КАКОВ ШОК ЗА ГРУЈО И ВМРО-ДПМНЕ – Панчо Минов и уште двајца од ДПМНЕ преоѓаат во таборот со опозицијата!!!

0
15951

Порталот Доказм јавува дека тројца претеници од коалицијата на ВМРО ДПМНЕ решиле да сменат страна и да се приклучат на опозицијата!

Повеќе за ова на порталот Доказм.