ЕКСКЛУЗИВНО: Зоран Заев ќе и се обрати во живо на јавноста во 17 часот!

0
1461

Лидерот на СДСМ Зоран Заев ќе и се обрати на јавноста во 17 часот. Еве ја поканата која беше испратена до сите медиуми:

zaev pres sdsm