ЕКСКЛУЗИВНО: Еве кој требало да биде продекан на факултетот за безбедност!

0
972
11130172_10203467954891054_5968666088344419400_n

Лицето Т.Ј. во тајни преговори со кандидатот за продекан, април 2010.
Фото: Странски служби