ЕКСКЛУЗИВНО : Еве кој и како од ИНДИЈАНЦИТЕ на ДПМНЕ заедно со ДУИ гласале за Хашките случаи во Сообрание

0
1718

dpmnePratenicisobranie

11008762_10203856465270545_3351799883335561603_n 11113305_10203856465510551_4649020334988470969_n 11146192_10203856465550552_6267830924737719022_n 11146274_10203856465230544_1436101669443350412_n