Ексклузивно : Еве како ВМРО ДПМНЕ се обидува да ги минира бомбите на Зоран Заев

0
550

fb-1

До нашиот портал пристигнаа пораки кои што им се испраќаат на сите членови на ВМРО ДПМНЕ за делување на социјаните мрежи, со цел да се минираат бомбите кои што ги објавува лидерот на СДСМ, Зоран Заев, а се однесуваат за корумпираноста и криминалот на Владата на чело со Никола Груевски.

Извор : РеволуционерМК