ЕКСКЛУЗИВНО : Еве зошто Панче Кралев стана претседател на бордот на директори на МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ!

0
4472

20111607-pance-kralev-minister-za-obrazovanie-360

Во периодот додека беше министер за образование во неговиот кабинет како надворешен лидер за проекти е ангажиран Игор Николовски…

Тој како лидер за проекти го води и АФИС…кој како што е општо познато поради незаконските активности заврши во обвинителството кое за овој случај поведе и некаква истрага..

Панче Кралев доброволно или не (случај Трговски центар) е повлечен во кабинетот на лицето Н.Г,а, Николовски исчезнува од јавниот живот….

Но, не за долго Николовски во моментов е управител фирмата која го гради хотелот на просторот каде што порано беше Бурмали Џамија, за чии нацрти-цртежи лицето Н.Г ургираше кај Миле Јанакиевски,а, кој наводно го градеше Кондоминас…

А,молчаливиот, верен и лојален Кралевски стана претседател на бордот на Телеком…макар и кога бродот тоне.

Боби Илиевски, екс менаџер за маркетинг на Македонски Телеком