ЕКСКЛУЗИВНО: Движењето на бранителите на Грујо се распаѓа – Тони Науновски веќе нема да учествува на трибините со Миленко и Мирка!

0
2270

braniteli-na-makedonija-12

Дознаваме дека уште еден член на ГДОМ, колумнистот на Дневник, д-р Тони Науновски, наводно откако сфатил како функционира некои институции на власта во високото образование, деновиве, повеќе нема да учествува на трибините на ГДОМ со Мирка, Миленко, Пандов, Бато, Тони Шанац и остали битанги!

toniiii500

Добро е што конечно еден по еден почнаа да се освестуваат и самите режимски јарци за каква тоа мафијашка банда е раководството на ДПМНЕ , и добро е што се повлекуваат на време, добро не на време, троа закаснија ама боље некад него никад!