ЕКСКЛУЗИВНО : Грујо во придружба на Дацо Белски, криминалец и главен лик во акцијата ,,Детонатор”

0
5878

Денес Грујо и неговиот ПР тим за јавни настапи се надминаа себеси, денес во Виничкиот регион Грујо дозволи да го обезбедува обичен хоштаплер и криминалец  Дацо Белски од Кочани, за кого впрочем и се спроведе самата акција ,,Детонатор”, кој што важи за монтиран политички процес каде неколку недолжни лица од Виница и Кочани заглавија дури по 13 години во затвор!

11872852_1631762517099307_71424793_n

Грујо денес се појави токму во Виница во придружба на Дацо Белски, за кого еминентни новинари пишуваа цели стории поврзани со неговиот криминал и неговото црно петно во блиското минато, и тоа се со цел да им даде до знаење на семејствата на ,,Детонатор”, кои во изминатиот период континуирано се обраќаа токму до Премиерот и директно го посочуваа токму Премиерот како главен виновник на нивните семејни трагедии.

11880761_1631762530432639_774518126_n

За да им покаже Грујо кој е на власт, денес се обиде да им одржи лекција со шпартање низ Виничкиот регион обезбедуван токму од озлогласениот во ,,Детонатор” лицето Дацо Белски .

igr02 igr03 vinicaAAA

Денес, на истата тема пишуваше и новинарот Зоран Буревесник Божиновски:

Zoran Božinovski
пред 4 часа • изменето •
Na TEREN vo KOČANI e diktatorot GRUEVSKI!
Na istiot TEREN nakojvladeenegoviot KRIMINALEC, DACO STOJMENOV BELSKI, (glavenrežiserna DETONATOR!)
Pred tri dena BELSKI na TEREN besneelpokojznaekoj pat, tepalsvoineistomislenici. Zabranuvalvlezvodiskoteka AQUA zaludje koi se prijateliirodnininaosudenitevo DETONATOR, giponižuvalinavreduval.
MVR i SVR Kočani mu asistiraatna BELSKI voreketiranjepoKočaniivomaltretiranjenagradjanite, so godini taka po red. DACO BELSKI imaogromnakolekcijanajteškikrivičnidelaiskoropopravilo go osuduvaat USLOVNO.Uslovot go kršiuštesledniot den so novo teškokrivičnodelo…
Ne može da se procenikoj e poštetenna TEREN, DIKTATOROT ili ovaa HIENA!?11224514_1631761473766078_4189127362930664342_n

Но семејствата на жртвите на Груевизмот, му порачуваат и на криминалецот Никола, и на Дацо Белски: НЕ ВИ СЕ ПЛАШИМЕ, вашето време е минато свршено време!