ЕКСКЛУЗИВНО : Груевски на Малта си купи малтешки пасош за 570 илјади евра!!!

0
7472

Никола Груевски не отиде на Малта само за да избега од Собраниската седница за избор на Претседател дознава Доказм од иселеници на Малта. Имено Никола Груевски од никој официјален лик на Малта не бил пречекан ниту удостоен со официјална средба, но тоа нему не му значи имено како што дознавме на Малта за 570 илјади евра се купува Малтешки пасош  постојат заштитни зони каде е дозволено купување на недвижнини и со тоа купувате и нивен пасош е па токму тоа Груевски и го сторил!

Порталот ДоказМ објави мејл на иселеник кој е вработен во Малтешките државни органи , мејлот ви го пренесуваме во целост :

Грујо е на Малта

Никој официјален не го прима
Бара овде да купи сопственост Во заштитена зона. Ако купи некој таму му во износ од над 570 илјади евра му даваат Малта пасош Во заштитена зона. Ако купи некој таму му во износ од над 570 илјади евра му даваа.