ЕКСКЛУЗИВНО : Горан Грујовски се крие во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

0
6202

По добивање на налогот од Апелациониот суд за притворање на ексначалникот на Петтата управа во МВР Горан Грујовски откако полицијата влегла во неговиот дом не го нашла дома.

Според наши извори дознаваме дека Горан Грујовски е во државата, бидејќи патните исправи му се одземени.

Но од извори на ВМРО-ДПМНЕ пак дознаваме дека поранешниот началник на 5-тата управа Горан Грујовски и неговиот соработник Никола Бошковски се кријат во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје.

Како ќе се одвива овој процес, оваа акција и како ќе бидат пронајдени и приведени и како ќе заврши оваа разрешница останува да видеме во наредните денови.