ЕКСКЛУЗИВНО : Во куќата на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ од дијаспората Павле Саздов начукани 20 гласачи

0
2552

Во куќата на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Павле Саздов која се наоѓа на ул. Натанаил Кучевишки, 37 – Општина Бутел според веб апликацијата на Државната изборна комисија, за граѓанска контрола на Избирачкиот список се регистрирани 20 фантомски гласачи сите регистрирани на иста адреса каде што верувале или не во списокот постојат неговите родители кој живеат и гласааат во Канада, неговиот татко Владимир Саздов  како и неговата мајка Душанка Саздова и уште 18 други луѓе за кои не се знае сеуште дали се починати или постоечки се цел на изборната измама наречена системска кражба со фиктивни гласачи!

12804362_1100784723299162_281575817_n

Според информациите до кои дојде нашата редакција и според имињата од албанска националност дознаваме дека новиот Пустец за фантомски гласачи се вика Гора, месност која го опфаќа Санџак и Косово.