(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДАШЕ ТОЈ ВЕЛИЧЕСТВЕН ЧИН НА МИНИРАЊЕ НА ВЛАДАТА СО ЈАЈЦА !

0
534

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=chUP1P_yOoE[/youtube]