ЕКСКЛУЗИВНО: БУНТ ВО СИТЕЛ ТЕЛЕВИЗИЈА, НИКОЈ НЕ СЕ НАФАЌАЛ ДА ГИ ВОДИ КУРТОН ВЕСТИТЕ ВО 19 ЧАСОТ!

0
1156

sitel-vesti1

Дознаваме дека сите спикери на Сител пријавиле дека имаат жолт пролив и одбиле да ги водат куртон вестите во 19 часот. Латас пробал да ги убеди, молел, пустел ама јок, не се нафаќале ниту Ранду ниту Тино ниту Цаци, па можно е Сарма да ги води вестите или во краен случај Бошко Трпески!

Латас не сакал да ги води затоа што уште немал смислено сценарио, ново, 13-то по ред, снемал идеи, па почнал да гледа видеа од Стар Трек за инспирација!

Останува да видиме што ќе се случи, ние молиме бога да ги води Латас затоа што ваква забава немало на тв уште од најдобрите времиња на К-15!

Иначе веста е пародија ама е ебено реална пародија на една куртон реалност!