ЕКСКЛУЗИВНО: БАРАБИТЕ ОД КАБИНЕТОТ НА ИВАНОВ ГО СЛЕДАТ СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ!!!

0
1060

Се повеќе докази се појавуваат во јавноста дека нелегалното следење на Стево Пендаровски го вршат багабонти вработени во кабинетот на Иванов и во неговата агенција за разузнавање која е под негова надлежност.

Еве докази за тоа на следниов линк ОВДЕ