Ексклузивни фотографии од снимањето на „Suicide Squad“

0
901

Од започнувањето на снимањето на филмот во април досега имавме неколку можности да видиме како се одвива снимањето на филмот „Suicide Squad“ на Дејвид Ајер. Студиото Warner Bros. и DC Comics акцентот го ставија на Џаред Лето кој ја толкува улогата на Џокер.

suicide-squad-jokermobile-batman-riding-01-96jpg

Фотографката Самер Ли направи неколку фотографии од зад сцената, односно од автомобилот на Џокерот, а на две од нив можеме да видиме како Бетмен се вози на покривот од автомобилот.

suicide-squad-jokermobile-batman-riding-03-96

Со години акцентот беше ставен на Бетмобилот, а овој пат и на автомобилот на Џокерот.

suicide-squad-jokermobile-batman-riding-02-960x6

Извор : Кајгана