ЕКСКЛУЗИВНА ФОТКА ОД ОДМОРОТ НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ВО ГЕРМАНИЈА, ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО ПРАВИ НА АЛПИТЕ!

0
3230

Редакцијата на ,,Народен Глас” дојде до ексклузивна фотка од одморот на премиерот Зоран Заев во Германија.

Сепак не се работи за фотопош, премиерот растура по Алпите со зимски мотор.