ЕКИПАТА НА ФУРКАН САЛИУ ОД ПОРТАЛХ ФИЗИЧКИ НАПАДНАТА ОД ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА ДЕТСКАТА ГРАДОНКА ,,11 ОКТОМВРИ” КОЈА ИСТРАЖУВАЛА ВЕРБАЛЕН И ФИЗИЧКИ НАПАД НА ДЕТЕ

0
419
#PortaliX ka kohë 🙂
Sulmet ndaj fëmijëve nuk tolerohen
Екипата на #Порталикс има време
Физички напад врз дете нема да се толерира


Фејсбук статус на новинарот и уредник на ПорталХ, Фуркан Салиу.