ЕКЗКЛУЗИВНО : Драма во МВР, Катица Јанева и истражителите на СЈО ја запоседнаа цела петта управа, НАЈДЕНИ ДОКАЗИ И СПРЕЧЕНИ ОБИДИ ЗА БРИШЕЊЕ МЕМОРИИ НА СЛУЖБЕНИ КОМПЈУТЕРИ!

0
16541

Утрово во МВР и во Петтата управа каде директор беше осомничениот и обвинет Горан Грујовски се одвива голема драма.

Дознаваме дека истражителите на СЈО веќе ја запоседнале целата петта управа и одделот на Горан Грујоски каде пронашле голем дел на докази кои укажуваат на незаконско прислушкување од страна на УБК.

За време на истрагата дознаваме дека е спречен и обид за бришење на меморијата од службените компјутери но навреме било спречено по што интервенирале дел од службите. Вистинска драма се случува во МВР во делот на петтата управа на Горан Грујовски.

За повеќе информации околу акцијата на СЈО во текот на денешниот ден.