ЕЕЕЕЈ КОЈ МОЖЕШЕ ДА ПОВЕРУВА: Дојде време Џорџ Сорос да го помага ВМРО-ДПМНЕ по 10 години јадење гомна за човекот!!!

0
1253

Фондацијата Сорос или Фондација Институт Отворено Општество Македонија објави конкурси преку кои доделува милиони евра за невладини, здруженија на граѓани кои ќе ловат грешки во работата на владата и општините.

Ова директно ќе му оди во прилог на ВМРО ДПМНЕ кој е во опозиција и на локално и на централно ниво.

Со ова, чичко Џорџ Сорос со свои пари ќе го помага  ВМРО ДПМНЕ да се врати на власт.

БРЕЕЕЕЕ, Е ОВА СЕ ВИКА ИРОНИЈА НА СУДБИНАТА!!!

10 години од уста не го вадеа, повеќе гомна изедоа за него и за Владе Милчин и за сите невладини помогнати од СОРОС од што протекоа гомна низ Вардар за сите тие 10 години!!!

Извор : Мактел.Мк