Еееејјјјј го викнале и овој во америчка амбасада Ц Ц Ц

0
556

zvrle ambasada

По Ивона со гардероба и накит од 5.000 евра во америчката амбасада го поканиле и овој, сега фали уште Љупче Златев и остали куртони од ГДОМ да ги видиме и да гасиме интернет за денеска..