ЕДНО МЕТРО ВИСОКИОТ И 50 КИЛА ТЕШКИОТ АПАСИЕВ ЈА ИЗВАДИ ОД ПАМЕТ ЈАВНОСТА: ЗА 24 ЧАСА ЌЕ ПОЧНАМ ДА ИДАМ ПО ДОМОВИ И ЌЕ УБИВАМ ЧЛЕНОВИ НА СДСМ КОИ МИ СЕ ЗАКАНУВААТ!

0
1443

– Ми се закануваат по живот, еве им ветувам уште еднаш ако ми се закант за 24 часа ќе ги најдам и ќе им одам дома и ќе ги решам!

Застрашувачка закана на 50 кила тешкиот и едно метро високиот лидер на Левица, Апасиев. Комплексот на џуџе му го има разорено мозокот на овој човек, сака да биде виден во јавноста како некој мачо убиец!