ЕДНА ОД НАЈСТАРИТЕ ФИРМИ ЗА ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРОНИКА И БЕЛА ТЕХНИКА ,,РИВЕР СОФТ” ВОЕДНО И ЗАСТАПНИК НА БРЕНДОТ ,,ВОКС ЕЛЕКТРОНИКС” СО НОВ ПРОДАЖЕН САЛОН ВО СРЦЕТО НА ПРИЛЕП

0
417

🎈 ГОЛЕМО ОТВАРАЊЕ – ДЕНЕС! 🎈
📢 КОНЕЧНО RiverSoft ПРИЛЕП! 📢
⏰ 25 МАЈ од 11 часот ⏰
💣 СУПЕР ПРОМО ЦЕНИ! 💣
🎁 ГРАТИС ПРОИЗВОДИ и многу изненадувања❗️
💎 ПРЕМИУМ САЛОН од 400m2! 💎
😀 За релаксирано купување! 🙃
✅ Се од техника и технологија на едно место!
❗️ НЕ ПРОПУШТАЈ ❗️
❗️ГОЛЕМО и НЕЗАБОРАВНО ОТВАРАЊЕ❗️
👉 За чекор напред во технологијата!
📍 RiverSoft ПРИЛЕП
ул. Кузман Јосифоски 11/1
( СПРОТИ TINEX )
#заштеди