ЕДНАШ СЕ ИЗГОРЕ, НЕМА ДА МУ ТЕКНЕ ПАК ДА СЕ МЕША СО ВМРОНИТЕ: Игор Дурловски добил понуда да биде член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, експресно ги одбил!

0
1106