ЕДНАШ ЗАЕВ ДАДЕ КРВ ЗА ДА ЈА БИДЕ ЗЕМЈАВА ЧЛЕНКА НА ЕУ И НАТО СЕГА ЦЕЛАТА НЕГОВА ФАМИЛИЈА ЗАЕВИ ЗАЕДНО СО НЕГО ДАВААТ КРВ ЗА ВРЕМЕ БОРБА ПРОТИВ ПАНДЕМИЈА

0
889

Утрово, по повод Денот на трудот но и заради зголемената потреба од крв во време на борбата со коронавирусот, дарував крв заедно со повеќе членови на моето семејство. Солидарноста, хуманоста и меѓусебното помагање се вистинскиот чекор за заедничко добро. Во овие тешки времиња за нашиот народ многу е важно да си помагаме. Заедно е полесно, заедно е човечно, заедно успеваме.

Фејсбук статус на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.